Venner og fun!

Rudolf blir spist av vampyr !:O

Heisann !

Nå har jeg ikke blogget på lenge.. Så søskenbarnet mitt tvang meg til å legge ut noe :P Hun er her på besøk nå, og vi har hatt det litt gøy med redigering! You'll see..Mwuhahah >:)  Jeg skal spise Rudolf :3

Ikke det mest proffe redigeringen du finner akkurat, men vi hadde det ihertfall morsomt med å lage det : P 

Men ! Om en uke så reiser jeg og Tonje (som er her) til KRETA !! <3 Det blir kjempegøy! Vi skal bo i Platanias, så om du også skal der, legg igjen en kommentar ? :)

Q: Liker DU å redigere ?

Blogges ♥Bilder av meg å Benedikte + litt shopping !

Heisann ! 

I forrige innlegg lovde jeg bilder av meg og Benedikte (http://bperle.blogg.no) da hun besøkte meg  i Bø. Her kommer bildene :) 


Stjerne ! : D

 Får det ikke helt til.. -.- Men jeg prøver ! :D


Slår hjul 

Slår hjul


Genialt bilde ! Blinkskudd :D Jenta mi er så flink <33

Hehe, dere ser sikkert hva vi drev på med! Det var en kjempekjekk dag, selv om vi ikke fikk være så lenge ilag. Men jeg koste meg! Håper vi kan treffes igjen snart<3 

Tilbake til nåtiden:) Nå kom jeg for ikke så lenge siden hjem fra byen! Der var jeg med Marita, og vi har shoppet! Det var veldig koslig, og jeg håper vi kan gjøre det igjen<3  Her kommer bilder av hva jeg har kjøpt i dag :


Collegejakke - Gina Tricot   
Rød singlet - Gina Tricot 


Bukse - Bikbok 


Som dere ser, har jeg kjøpt meg den populære ''Collegejakken'' :) Syntes de er så søte! Ellers kjøpte jeg meg en maskara.
 
 
Q: Collegejakke, like or dislike ?

Blogges ♥


Klikka blogg`?

Hei! Jeg får bare skrive litt, før alt går bort? Er sikkert 10ende gangen jeg prøver å skrive nå. Så jeg må kopiere for hver andre setning -.- I tillegg er ikke den 'ruta' der man kan ha tykk skrift og angreknapp her.. Merkelig. Derfor blir det kort innlegg. Har kommet hjem fra Trine Lise, og der hadde jeg det kjempe gøy! Vi har virkelig fått sommerfølelsen, nå som det har vært både varmt, og masse sol i dag<3 Bare slappet av, har vi gjort xD Må bare si at jeg holder på med en tegning, skal legge den ut når den blir ferdig. Det blir nok ikke i dag. Men nå må jeg dessverre gjøre lekser.. Ønsk meg lykke til ! Klikker bloggen din i dag? Blogges <3

Nytt design / Oppsummering fra Hyttetur

Hei folkz ! <3

Må starte med å si at jeg har fixet på designet mitt. Men av en eller annen grunn så får jeg ikke forandre noe som har med farger å gjøre, så det får jeg gjøre senere. Så de får bare se ut som det gjør nå til dette greiene er oppe å går igjen! (Noen andre som har samme prob?)

Og, såå ! Var det hytteturen! Da vi kom fram var ikke akkurat været på topp.. Litt snø rundt om kring, og regn. Men vi fikk 2 av 5 dager med noe lunde fint vær !  Og de dagene med fint vær, var jeg og Tonje oppe i  slalombakken, i Røldal. Verken jeg eller Tonje har stått så mye på slalom, så vi holdt oss for det meste i 'nybegynnerløypa', som endte nede på parkeringsplassen. 'Hovudløypa' som endte nede med heisene, var for bratt for oss.
 
  Her er et bilde fra 'nybeg.' løypa


Men den ene dagen, var jeg uheldig og mistet hansken da vi tok stolheisen opp. Det betydde at for å hente den måtte jeg renne ned hovudløypa.. Og som jeg har sagt, er jeg ikke et talent på slalom, så det var en vanskelig tur ned, med et par knall og fall xD Men jeg fikk i hvertfall hansken tilbake!

Jeg og Tonje var for det meste oppe på hemsen, der vi sov. Her spilte vi nintendo, så film  (data) osv..

Bilde , fra min seng/mitt hjørne


Tonje sin seng / sitt hjørne


Stua

Kjøkken

Stua er <-- vei, og dette er da spiseområdet


<-- kjøkken, og dette er da gangen med alle soverommene. Du ser trappen opp til hemsen til høyre.


Tja, da har jeg nok forklart detaljert nok. 

Q: Hva skal du resten av påsken? 

-Blogges ♥

Nytt design <3

Hello People ♥

Har laget meg nytt design, ikke så stor forandring men litt ^^ Det som viser mest igjen , er den fine headeren Cecilie (www.cecilieharlatterkrampa.blogg.no  - får ikke lagt inn linken på navnet! ) har laget til meg <3 Er en stund siden hun laget den, men kom på den nå, å tenkte at jeg trengte en forandring :) Så takk Cecilie ♥

Q: Hva syntes du om headeren ? <3

*Blogges ♥

Hadebra Benedikte <3

Heisann bloggere ! :   )
Som dere sikkert fikk med dere i forrige innlegg har Benedikte vore her i helga. Digg <3 Så her kommer altså en liten oppsummering: (Advarsel: Langt innlegg : O )
Torsdag:
Trine Lise kom bort til meg, å ble med å hente Benedikte på bussholdeplassen. Kjempe gøy å se henne igjen! Kan love dere det var mye klemming ute å gikk = ) Så var vi hjemme hos meg litt, før vi følgte Trine Lise hjem. Da jeg og Benni (kallenavnet  til Benedikte) kom hjem etterpå, bar det rett til sengs. Skole neste dag vet du!
Fredag:
Jippi. Skole. Opp kl. 07.00... Men joda:  ) Vi var to, så vi holdt motet oppe å kom oss opp av sengen. Og vi kom 1 minutt for sent på skolen. Perfekt 'entrè' for Benni, siden hun nesten alltid kom for sent på skolen når hun bodde her x ) Hihi, gode tider <3  Men vi hadde 3 prøver den dagen ! Jepp, du leste rett. Først 2 timer med stilskriving, og da måtte Benni sitte tvers over meg og tegne. Så hadde vi RLE prøve, og hun måtte fortsatt tegne. Så hadde vi mat og sånn, så da koste vi jo oss : D Men så hadde vi lekseprøve i en RLE time !? Ja.. Så mye tegning på stakkars Benni med andre ord ^^' <3 Og senere på dagen (rettere sagt kvelden) så gikk vi i filmkveld til Ommund. (En god venn av oss) :  )  Koslig det!  Vi såg en thriller (tror jeg.. ?) som het Willard. Den, var ikke akkurat så god i mine øyne. Men men ^^ Også såg vi Pirates of the Carabian 3 : D  Digger den, selv om jeg har sett den før = ) Så da vi kom hjem den kvelden var vi så trøtte at det bar RETT til sengs.
Lørdag:
Så var det Tresking !!! :D  Det er noe min familie og naboene arragerer hver høst, der vi har en hundre år gammel maskin, som du putter korn i , og den sorterer det og spytter det ut i 3 sekker, etter hvor grove eller fine kornene er. Kule greier ^^ Høres teit ut, men er populært. Vi bor laangt ute i 'gokk', men det kom 125 mennesker denne dagen! Selv om det var skikkelig drittvær ute :  )   Så på treskingen kom jo kjensfolk, inkludert Trine Lise !  <3 Så hun var med meg å Benni hele dagen, og sov over til søndag. Så lørdagskvelden den gikk i å se film, tøye (men det var bare meg å Benni), og snakking : ) Vi sa god natt kl halv 4 på natta x D
Søndag:
Vi hadde ikke så mye å finne på.. Så vi kjeda oss litt : P Og jeg var festbrems i tillegg, siden jeg hadde litt feber og ikke var i form. (Forkjølt) Og Tina gikk hjem i litt før 9, da jeg og Benni skulle til og se 'Miss Undercover'. Veldig bra film : ) Vi sa god natt kl 1 den kvelden.
Mandag:
I dag har vi bare sett tv, pratet, sunget sing star, og dusjet x ) Så da tiden var inne til at Benni skulle gå , var det veldig trist : ( For jeg får jo ikke se henne på lenge :( <3 Så jeg savner deg allerede !
Så, kjempe glad i deg Benni, håper vi snakkes igjen snart <3 Og håper du leser dette x )

Beklager dårlig skrivet innlegg, men orker ikke å finpusse å skrive så veldig detaljert : )

*Blogges ♥

Egon und Bad Taste Party! <3

Heisann ! ♥
I kveld blir det digg<3 Skal nemlig med mamma å pappa (jaja, de blir bedre, bare les :O) til Egon :D Digger den plassen <3 Salaten er så god der x ) Spiser nesten ALDRI salat på utesteder ellers :) Men der er den gooood <3 Ja... Det var egentlig det som var det kjekke ;D Men det er jo en forandring i hverdagen da! Å komme seg ut istedenfor å sitte hjemme å glo =) Så jeg regner med at vi går om en time eller to.. : )
Kan fortelle litt om gårsdagen med det samme! For da var jeg nemlig i bad-taste party ! Kjempe gøy = ) Vi var.. Rundt 15 stk tror jeg ? : ) Jeg vant en sjokoladeplate for 'verste kostyme' ^^ *Stolt* Hehe :D Hadde på meg en lilla skrukkete genser, og et underskjørt i orange med blostermønster på, helt opp til under puppene x  )(over genseren altså) Og en knee tighs, og sokker i forskjellig høye og farge :D Sminken, den var knall rød lebestift, utforbi munnen, og rosa øyenskygge litt utforbi der den skal vere for å si det sånn x ) Og et pudder som er feil farge, så jeg såg ganske kunstig brun ut ja :D Håret var forskjellig hele kvelden, men det såg bombet ut x ) Har desverre ikke no bilde, så beskrivelsen for holde ; ) 
Vi såg film,(Død Snø, South Park the Movie, og en annen som jeg ikke vet navnet på xD) og hadde 'diskotek' og var litt ute .. : ) Gjorde egentlig en del forskjellig ! : ) Håper vi kan gjenta en slik fest, for det var gøy ;D Er ikke så ofte sånne ting sjer her omkring gitt x )  Og jeg klarte og få Trine Lise ned :D For det var litt usikker om hun kunne komme seg ned til festen, men jeg fikk overtalt henne til å gå ned :D Og jeg er glad hun kom,hadde nok kjedet meg litt uten henne for å vere ærlig <3 Så håper du leser dette da Trine Lise :D

* Blogges ♥

Hvor skal vi gå ? :D

Heisann : D
Dagen i dag, tja, hva skal jeg si om den. Har ikke skjedd så mye. Utenom at mamma & pappa ikke reiser til Stavanger i helgen, siden mamma ikke er i form.. x) Så da kan jeg sove hjemme i helgen, isteden for å pendle rundt fra søskenbarn, til besteforeldre xP Like greit sikkert :D Selv om det hadde vore kjekt å vere med både besteforeldre og søskenbarn (Tonje :D )  ;P Menmen, gjort er gjort = )
I dag så skal jeg treffe Tina <3 Blir gøy :D Vet ikke om vi skal treffest hos henne eller meg, men det ser vi ^^ Gleder meg <3 Så ja :D Jeg stakk x)

*Blogges ♥

Istid 3 !

Heisann  :D Meg å Tonje sitter her i dag også : ) I dag har me vore ute, å knekkt nøtter å sånn x ) Og ja, bare slappt av ute :D Så kl halv 5, skal vi , og mamma, til tysværtunet og sjå Istid 3 :D Håper den er bra da !  Er litt på etterskudd å sjå den x) For Tonje har allerede sett den 3 gonger .. xD Men men :D Bedre seint enn aldri !  Så stakk vi nå :D Får sjå kva vi finner på fram til vi går <3

Q: Har du sett Istid 3?

-Blogges ♥

Snorking i vogn :D

Heisann :D
Var flink nå! Bare ein dag (eller er det to..?) siden eg blogget sist x ) 
Nå sitter eg her med Tonje :D Ho skal sove her til i morgen <3 Me skal sove i campingvogna bak huset, så det bli nok 'skoy' x )  Kan jo vere våkne kor lenge me vil, og snakke høgt uten å vere redd for å vekke noen :D  Digg!
Einaste det at det er litt kaldt der.. Litt dumt, menmen. Får håpe eg får sove godt i natt da :D Til tross for at Tonje er her >:(  Ho stjel ALLTID dyna mi , og spenner og slår i søvne -.-'   Men såpass får eg vel tole =D 
Jau.. Så nå er det snart pizza , så me må gå :D Men her er sangen vi digger, og sitter hører på <3Tonje liker så godt country, så da høyrer vi på det :D  Her kommer Jolene !   (LIker også nine to five, kjempe bra sang ;) )
Q: Liker du Dolly Parton? Er du ein country person?

-Blogges !  ♥
Siri

Siri

14, Haugesund

Hei ! Er ei jente på 14 år, som blogger om alt mulig. (Haha, typsik intro) Men det som står her er bare det jeg har lyst å skrive om, så om det er interessant er opp til deg :-) Håper du liker bloggen ♥

Kategorier

Arkiv

hits