Tips/Anmeldelser

Sjokoladefondant!

Heiisann !!

Endelig helg, etter en lang uke! Neste uke har vi fri nesten hele uken, utenom et par dager. Da skal vi nemlig på klassetur til en gudsforlatt holme. Var der i fjor også, forsovet en grei tur. Det jeg må klage på, er at det ikke er do eller innlagt  vann. Resten kan dere tenke ut selv, hehe. Men håper denne turen blir bedre, enn den i fjor.

I kveld tenkte jeg at jeg skulle prøve noe nytt, og lagde meg derfor sjokoladefondant! Jeg er veldig glad i sjokolade, og denne oppskriften var så enkel at til og med jeg kunne klare å lage den !:)  
Fondant, betyr at ''kaken'' er flytende i midten. Naamm! Så da har du kanskje lært noe nytt i dag ? Det gjorde ihvertfall jeg :)
Oppskriften jeg bruke fikk jeg fra denne siden: http://www.tine.no/8639.cms
Beklager for å ikke få til link ''inni'' ordet! Men vinduet for å lage link åpner seg aldri. Har du peiling hvorfor? Om du vet grunnen, ver snill å legg igjen en kommentar. Jeg begynner å bli lei av å ikke få det til. 
Tilbake til fondanten ! Den tok ikke særlig lang tid å lage, og var veldig god. Jeg brukte lys sjokolade isteden for mørk, slik det står i oppskriften, men syntes den var veldig god fordet ! 


Anbefales om du er sjokolade-syk en kveld :)

Ellers, har jeg funnet en veldig fin sang,

B.O.B - Airplanes (ft. Hayley Williams of Paramore)

Q: Hørt sangen før ?

Blogges ♥
Siri

Siri

14, Haugesund

Hei ! Er ei jente på 14 år, som blogger om alt mulig. (Haha, typsik intro) Men det som står her er bare det jeg har lyst å skrive om, så om det er interessant er opp til deg :-) Håper du liker bloggen ♥

Kategorier

Arkiv

hits