Everyday life

Kjære allesammen

Jeg merket etter kortfriminuttet på skolen idag, at bloggen min er blitt populær. Kanskje jeg skal begynne å blogge igjen, bare for deres skyld ? <3 Hva syntes dere, Remi og Håkon André ?
Tenkte jeg skulle bli dritgod, å komme meg opp på topplisten !!!

 

 

Dag 3: En blogg jeg anbefaler

Heisann !

I dag har jeg ikke noe å gjøre, så hva annet kan jeg finne på enn å oppdatere bloggen jeg ikke bruker!

En blogg jeg virkelig vil anbefale, er  tegnehanne ! Hun er en blogger utenom det vanlige. Hun blogger om livet sitt - som en tegneserie! Hun lager små klipp av hverdagen, og skriver så bra at jeg ler hver gang. Måten hun kan komme på å sammenligne ting på, er hysterisk. Kan ikke prøve å etterligne engang! Så om du vil lese en annerledes blogg, eller bare få opp humøret, er tegnehanne sin blogg stedet å gå! Elskelsk.


Bilde fra google

 

En annen blogg som også er verdt å lese, er mne.blogg.no. Eieren av bloggen bor i Singapore, og tar IB linjen. Syntes det er interessant å lese om en litt annen hverdag enn den vi har her hjemme! I tillegg syntes jeg hun skriver på en humoristisk måte, - noe som jeg syntes er gøy å lese. 

Blogges ♥ 

Deutsch in mein Herz &lt;3

Heisann ! Da var det tid for : Dag 2 - Et bilde av deg fra idagOg her er altså meg. Og min kjære tyskbok. Som dere kanskje sjønner, kom jeg opp i tysk til muntlig eksamen, så nå sitter jeg og leser gjennom noe av pensumet for å få inn språket. Merker godt at jo mer en leser, dess større ordforråd får man! Så med Heinzelnisse (ordbok på nett) ved min side, kan jeg erobre verden!.. 

Q: Hva skal dere i pinsehelga ? 

Blogges ♥ 

10 Days

Tenkte jeg skulle ha ein liten ''utfordring'', eller hva jeg skal kalle det.. Har det litt travelt pga prøveeksamen de neste dagene, så blir noen dager til dag 2 : ) 

Dag 1 - 10 fakta om deg selv

Dag 2 - Et bilde av deg fra idag

Dag 3 - En blogg jeg anbefaler

Dag 4 - Et bilde av meg uten sminke

Dag 5 - Noe jeg er redd for

Dag 6 - Et bilde av meg når jeg var under 5 år gammel

Dag 7 - 3 favoritter i skapet

Dag 8 - Mitt siste innkjøp

Dag 9 - Noe jeg gleder meg til

Dag 10 - 3 ting jeg er avhengig av

 

Dag 1 - 10 fakta om deg selv

-Hater edderkopper

-HATER å trene - men prøver å tvinge meg selv til å like det

-Er enebarn

-Digger sauer. De er kule

-Sett på Grey's Anatomy siden andre sesong og digger det!

-Syntes likninger (matte) ikke er så verst..

-Vært sammen med kjæresten min i snart 11 måneder

-Er utrolig utålmodig. Skal jeg f.eks tegne, blir jeg lei etter 15 minutter..

-Latsabb til tusen

-Har aldri noe å blogge om , men prøver likevel :D 


Fant ikke på noe interessant om meg.. De som kjenner meg vet alt fra før xD

Blogges ♥

Tentamensuke

Heihei!

Nå har vi tentamensuke, og det er dødskjedelig.. Hadde matte på torsdag forrige uke, og norsk og engelsk denne uken. Men heldigvis har jeg påskeferien å se frem til! Den blir digg! Bryllup på lørdag, reiser til bestevenninna mi på søndag og blir der til onsdag, og deretter bare chille : ) Besøk og slike ting. 

Akkurat nå sitter jeg å gjør alt annet enn hva jeg bør. Har et prosjekt jeg skal levere inn, men gjør jeg det? Nei, jeg skriver på bloggen min. Og det vil si at jeg kjeder meg - alvorlig mye.  Alt jeg har gjort i dag er å ha sittet å tenkt : Nå må jeg bli ferdig. Så kan jeg finne på noe gøy. Men jeg har skrevet en halv side, og ORKER ikke mer.. I need a doctor!
Vent, den sangen er faktisk bra. Hører på den all the time :) Anbefales !

Ellers.. Våren er kommet! Kunne faktisk gå til skolen i bare genser, uten jakke. Og det er ikke verst, med tanke på at det er en måned siden det føltes som vinter! Så, våren liker vi 

(Fornøyd nå Tonje ? ;) Bare du så lese xD)

Blogges ! 

Happy New Year

Heioo !

Første innlegg i 2011! Første innlegg på 2 mnd *skammer seg*.. Men som jeg har skrevet, så har jeg ikke noe blogglyst. Ingenting å blogge om, ingen bilder å ha med.. Jeg har ikke noe liv, rett og slett! Så dette innlegget er dedikert til Håkon Andrè(legge merke til è'en !!) , som mente jeg skulle skrive litt. ; )

Over til noe litt mer saklig. Jeg vil ha sommer ! Eller, ikke nødvendigvis sommer, men ihvertfall vår.. Jeg elsker våren jeg. Fuglene synger, det blir lysere ute, varmere, og folk er generelt mer glade og friske. Sommeren er ikke så gøy..(Vet mange er uenige med meg her) Det blir ofte for varmt, alle reiser på ferie og er ikke til å få tak i, dermed er det ingenting å finne på. Liksom, sitte å gjøre lekser? Neppe. Strikke? Nop. Bade? For kaldt(for det meste) Hva skal man finne på !? 
Men for min del gleder jeg meg litt også. Skal på campingtur til Sverige, så det gleder jeg meg til. Blir andre gang jeg er i Sverige, og jeg likte meg kjempegodt der sist:) Vi skal reise i 2 uker ca, og turen går til Liseberg og Göteborg.

Neiida, såå.. Hva driver jeg med nå? Jeg har trent i dag. Klapp klapp for det. Og jeg har ikke gjort noe lekser. Og nå sitter jeg da her og gjør det samme som tusenvis av andre ungdommer : data! Og jeg har ingenting å skrive om, derfor avslutter jeg her før dette blir for dumt.

Q: Hva skal du i sommer ?

Blogges ♥

Slave for skolen

Hei !!

Jeg kommer ikke til å blogge særlig disse ukene, da jeg har veldig mye å gjøre. For det meste starter det på lek- og slutter på -ser. Men dere kan få et bilde av tegningen jeg i forrige innlegg sa jeg skulle tegne. Vil minne dere på at bilde er tatt med webcam (A) Nå skal jeg kose meg med kakemann og kakao, og slappe litt av, etter noen lange uker :)Q: Hvordan har din uke vært?

 

Blogges ♥

Snøøø, og alt det der.

Heisann ! : )

Får starte innlegget som omtrent resten av bloggerene fra Haugesund har gjort. Det snøør ! I oktober? Det rimer ikke helt. Men det kan godt være at det bare er en kort kald periode, før det mildner igjen, og til slutt blir det skikkelig vinter. Men hva vet vel jeg? Hadde ikke gjort noe med snø på min bursdag :) Og forresten, Hei !! Lenge siden'ass! Travle dager, og en ekstra travel høstferie. Men jeg har storkost meg! Koslige og kjekke dager hos Marit, (Oliver var og med!) Kjempe kos og endelig møtes igjen<3 Ei natt i Bergen med Benedikte og Håkon. Vi hadde det kjempe gøy, var på musikal og det hele ! :) Herlig ferie!

Nå sitter jeg her med lekser. Eller, skriver litt hver 5 minutt blir det vel. Mer spennende med data vet du. Men er snart ferdig nå. Jeg vet ikke hvor fast jeg kommer til å blogge framover, men blogglysten er kommet litt mer tilbake! Så her får dere en sang jeg digger for tiden. Den er tilogmed NORSK, og jeg tipper du har hørt den. Er ikke spesielt fan av norsk musikk, men dette er ikke dårlig.

 

Erik og Kriss - Lighter

Q: Hørt sangen før? Liker den?

Blogges ♥

Løgner

Jepp, det er meg. En løgner. Sa jeg skulle ha pause, noe jeg forsovet skal. Men måtte bare skrive om min mye oppdagelse. Wait for it.. --

Nedlastning på internett! Neida, jeg har visst om det lenge. Men, hver gang jeg gjør det, blir det bare herp, og ingen ting virker som det skal. 
Jeg har alltid vært glad i sims 2, og har mange pakker. Men ingen stæsj-pakker. Så jeg fikk lyst på noen, så jeg kunne ''freshe'' opp hjemmene til simmene. Meeen, et problem: De seller ikke disse spillene i butikkene lenger! Det er KUN sims 3, og kanskje sims 2 byliv. Så da tydde jeg til internett. Der kom jeg innpå EAstore, hvor jeg nå har lastet ned Sims 2 Ikea stæsj, og Sims 2 kjøkken og bad stæsj. Og overraskende nok, gjekk det helt knirkefritt! Og prisen på to spill kom på 158 kr :) Ikke værst!  
Anbefaler å laste ned på EAstore, om du skal laste ned. Enkelt og greit, med bra priser :)

Blogges ♥ (NÅ er det pause)

Dårlig gjort!

Heisann !

Jeg veeet jeg blogger lite. Men det er så travelt for tiden! Prøver hver eneste dag. Guuud, jeg liker ikke 10ende :P ! Så det blir ekstra lite blogging framover. Jeg har i tillegg mistet blogglysten... Så det blir kanskje en liten pause.

Blogges ♥

Spegling

Heisann !!

Da var jeg hjemme igjen jo :) ! Var en kjekk og lærerik tur, men samtidig veldig slitsom. Det var hardkjør hele dagene! Opp halv 7, og fremme på hotellet rundt 21.00, og i seng 24 - 01.00 tiden. Så det var ikke rart at vi ble slitne !  Men det var vert det. Å få være inne i Auschwitz der jødeutryddelsene skjedde, var opplevelsesrikt. Vi var litt uheldige med været, siden det hadde regnet hele dagen i forveien. Vi gikk så og si i 'sorpe' i to timer. Men det var i det minste  opphold, så jeg skal ikke klage :)
Polenturen er ikke bare alvor, da vi også besøker storbyer, og får ta flotte ferjer. Eller, vi tok ihvertfal Kiel - Oslo ferja. Det kan vel ikke kalles ferje.. Mer som et cruise-skip! Det var kjempestort, (Colour Line Magic) og hadde en hovudgate i midten av skipet. Det var det akkurat som en gate i en by, med butikker, cafèer osv på sidene. Lenger oppe på ''veggene'' , var vinduene fra noen av lugarene. Virkelig fint!

Resturanten / Spisested bakerst i båten <3

Bilde av selve gaten fikk jeg ikke lagt inn bilde av. Det ble for stort :' ( Og jeg har ingen bilder selv, men om du går på denne linken får du se. Hele båten var som tatt ut av en film! Jeg har ihvertfal aldri opplevd noe så luksus :)
Men nå skal jeg ikke BARE snakke Polen! Jeg tok ikke så mange bilder, men jeg skal seee om jeg får lagt ut noen som ble tatt med mamma sitt kamera. Men jeg lover ingenting. Jeg er dårlig til å legge ut bilder, som dere vet..

Men ellers! Så gjør jeg lekser.. Yayy, jeg har ikke noe liv :DDDD !!! Nå skal jeg fordype meg i matte <3 Algebra og spegling <3

Q: Skal du / har du vært på Polentur ?

Blogges ♥

 

Off we gooo !!

Heisann !

Jepp, nå reiser jeg. Eller, ikke helt enda. Reiser halv 12 i natt, til Kristiansand, og tar ferja over til Danmark. Tja, resten av turen gidder jeg ikke ramse opp :) Får ta det når jeg kommer tilbake!  For de som lurer, er det klassetur, mest kalt Polentur! Wii! Skrev om det i forrige innlegg. Jaja, see yah folks! 

Q: Liker du geiter ? (Haha, random. Er litt hyper jeg..)

Blogges ♥

Lekser - skole - lekser , hva sa du igjen?

Heisann! 

Jeg veeet jeg ikke har blogget på lenge.. Jeg har bare ikke giddet. Jeg har ''grodd'' lekser den siste uken. Jeg vet ikke om det er bare meg, eller om vi har fått mer. Men jeg har ihverfal jobbet mye! Og snart skal klassen vår på Polen tur :) Det er en tur der vi kjører ned til Polen i buss, og hjem igjen. Vi stopper selfølgelig på hoteller osv, vi skal ikke bo i buss :P  (blir en tur innom Colour Line Magic på vei hjem da, hihi :D Misunnelig?) Turen tar 8 dager. Vi reiser.. Eh, husker ikke helt dato, men det kommer jeg til å skrive senere. Blir nok en veldig kjekk tur! Men og lærerik. Vi skal trossalt inn i Auschwitz, og få vite mer om hva som skjedde der. Mange sier at det er en ''tung'' / trist tur spesielt i Auschwitz, og det er jo ikke rart, man skal faktisk være på stedet der sånt som dette forekom :
(google)
Okei, dette var seriøst et av de fineste bildene jeg fant. Jeg vil ikke lime inn noe kjempeekkelt bilde av skinnmagre folk, for mange syntes det er ubehagelig å se på. ( Jeg interesserer meg i slik historie, og har derfor sett mange slike bilder og dokumentarer før, men jeg vet jo ikke hvor grensen går for dere)  Men jeg ''gleder'' meg til å få lære mer om hva som skjedde der. Altså, det høres så grusomt ut å si det på den måten! Men jeg tror du sjønner hva jeg mener. 

Menmen ! I kveld er det Gray's Anatomy. Er så glad for at serien har startet igjen! 

Q: Reiser klassen din på Polentur? Følger du meg på Gray's Anatomy?

Blogges ♥

Slapp av, jeg lever

Heisann !!

Lenge siden. Men dere kan slappe av, jeg har ikke forlatt denne jorden. Bare datan min :D Har rett å slett ikke gidda å gå innpå datan, etter jeg kom hjem fra Kreta. Tok desverre ikke så mange bilder, + at jeg gidder ikke å legge de ut i kveld. Legger bare ut bilder, viss du vil at jeg skal gjøre det. Skriv i kommentarfeltet, om du vil ha bilder. Gidder liksom ikke, viss ingen bryr seg. Hohooo.. 
Men ellers! Det var en veldig kjekk tur, og jeg å Tonje koste oss :D Ble mye køddhhhing!! Brunfarge ble så som så, og jeg og Tonje fikk ørebetennelse de siste dagene. Det var jo ikke gøy da, men vi lever da enda. Men legevakten der var skikkelig, og alt fungerte som det skal. Ikke noe tull med at vi ikke fikk komme til legen , eller noe. Så vi gikk på antibiotika i 6 dager, og ble friske. Her hjemme i Norge, hadde vi nok fått beskjed om å bare spise smertestillende. Men der nedre fikk i øredroper, antibiotika, osv.. Så jeg er nesten glad jeg fikk der der, og ikke her. :P Siden da fikk jeg ihverfall medisiner. 

Nå er skolen begynt igjen. 10ende klasse.. Tiden går fort  ! Masse snakk om eksamen, som er lenge til enda. Plagsomme lærere, sier jeg bare. Snakker om at vi ikke må grue oss til eksamen, at det kommer til å gå såå bra, osv. Men de snakker jo om eksamen, som det er verdens undergang, hveeeeeeeer gang de tar det opp! Og de tar det opp sånn ca.. Hver time ? -.- Joda.  Men, det var jo gøy å se folk igjen! :) Å det blir litt godt å komme i rutine igjen.

Q: Hvordan syntes du det var å begynne på skolen igjen ?

btw, jeg har tatt bort panneluggen min ! :) Penest med eller uten ?
Blogges ♥

Farvel...

For en stund! Jeg reiser til Kreta i morgen kveld, (natt til lørdag, egentlig..) så nå blir det ikke mer blogging. Kommer hjem den 15 aug, omtrent :)  

Ha en fin sommer videre alle sammen!  


(slik ser det ut der vi skal være, ca :D )

Q: Hva skal du resten av ferien?

Snakkes om en liten stund ♥

Smarte meg!

Heisann !!

Som jeg kanskje har snakket om litt før, så er bloggen min herpa. Jeg får ikke forandre farger i oppsettet, og jeg får ikke sette inn link. Men nå har smarte meg funnet ut at jeg kan bare lage kode i HTLM oppsettet, og så sette inn link. WII ! Det tok tid å finne ut :) Menmen, sånn kan det gå.  Takk <3

Ellers.. Har jeg bare sløvet i dag:) Fikk en kjempefin kjole av bestå å besten, ! De er på tur, men et vennepar av dem hadde tatt med kjolen hjem til meg. Elsket den ! 

Syntes den var veldig søt. Skal ha den med meg til syden:-)

Q: Bruker du slike koder ofte ?

Blogges ♥

Testing testing

Heisann !!

Fikk litt lyst i dag jeg, Så jeg tok denne testen:  

Ta opp mobilen og finn kontaktene dine:

1. Kjenner du nr. 1 godt?
Nope !

2. Hva er det første du tenker på når du ser nr. 3?
Hmm.. Lenge siden xD

3. Hvor bor nr. 5?
Stavanger/Oslo 

4. Er nr. 7 norsk?
Ja :)

5. Har du kyssa nr. 9?
Hahah, ÆSJ NEI ! :O Jeg kysser ikke min egen bestefar xD

6. Bor nr. 11 i samme fylke som deg?
Nope

7. Er nr. 13 en person du hater?
Nei :)

8. Er du mye sammen med nr. 15?
Ja, en del :D <3

9. Kan du si hemmligheter som forblir hemmelig til nr. 17?
Vett ikke.. Har ikke prøvd :P

10. Har nr. 19 kjæreste?
Nope 

11. Er nr. 21 gutt eller jente?
Gutt ^^

12. Hvordan ble du kjent med nr. 23?
Ehm.. Det kom ganske automatisk :D 

13. Hvor havner du hvis du ringer til nr. 25?
Havner hos friøren :D

14. Er nr. 27 sitt nr. noe du har bruk for egentlig?
Nei.. Ikke nå lenger

15. Kan nr. 29 spille håndball?
Nei, tror ikke det

16. Hvor var du sist med nr. 31?
HAHAH. Hjemmeee :D  Husnr mitt :D Genialt...

17. Hva tror du nr. 33 syns om deg?
Tror han er veldig gla i meg. Og  veldig forelsket også ^^ 
Hvem dette er, sjønner du sikkert x)

Tja, jeg fikk bare lyst som sagt. Bare kopier om du vil, for det har jeg gjort.. 

Tror det blir litt lite blogging framover, så jeg kan ikke love innlegg så ofte. Men innimellom glimter jeg til:) Hadde tenkt å legge ut noen bilder av meg og Benedikte (http://bperle.blogg.no) da hun besøkte meg i Bø. Men mobilen min er uten strøm, så det får bli senere!

Q: Sett den testen før ?

Blogges ♥

Bø !

Heisann :)

Vil bare si at jeg er i Bø (stikke innom å si hei ? xD )  og koser meg. Skal på besøk til noen slektninger i dag, blir gø y^^ Reiser hjem på torsdag, så da blir nok det neste innlegget :)

Q: Har du vært i Bø Sommarland ?

Blogges ♥

Camping

Heisann !

Nå kommer jeg til å være på camping et par dager, nærmere en uke. Så det blir nok ikke så mye blogging, siden det ikke er sikkert de har internett overalt :) Dette kommer til å bli en koslig å avslappet uke ♥ Skal kanskje til Bø Sommarland med Benedikte (http://bperle.blogg.no) , og det gleder jeg meg i såfal til !

Q: Hva skal du denne uken ? =)

Blogges ♥

Borte

Heisann !!

Jeg skal reise på klassetur i dag, og blir borte til fredag :) Var egentlig bare det jeg hadde å meddele. Kommer sikkert et lite innlegg om hvordan turen var, etterpå. 

Ha en fin skoleuke, mens jeg er på en holme ute på havet ! ^^

Blogges ♥

Ny Header

Heisann !

Jessjess, ny Header. Men som sagt, jeg får IKKE velge farger inne på design. Ikke sjangs i havet, vet du hva det kommer av ? 

Q: Likte du headeren ?

Blogges ♥

Bloggpause i et par dager

Heisann !

Dette blir et kort innlegg, men mest bare for å informere. 
Jeg skal konfirmere meg på søndag, og skal i en annen konf i morgen. Derfor får jeg ikke tid til å blogge. Men så snart jeg får tid etter helgen, kommer det nok et innlegg.. :)
Ønsk meg lykke til på dagen !

Q: Vil du ønske meg lykke til ? :P

Blogges ♥

Naturfagsprøve

Heisann !

Whohooo så gøy jeg har det D: Det er skikkelig spenning her, det er helt statisk! Jau, om du tipper på at jeg har elektrisitet i prøven i morgen, har du helt rett. Jeg forstår nesten ingenting av det, men nå har jeg lest i sikkert 4 timer, og funnet noen bra linker på nettet, som gjør at jeg ihvertfall forstår littegrann mer. Daria.no er alltid til stor hjelp ♥
Ellers, så har det vært strålende vær i dag! Sol og varmt fortsatt! Elsker det.
Forresten, min nye slappe av sang: Beyonce - Ave Maria

Elsker den :)
Og en ting til! Som dere sikkert forstår har jeg funnet ut problemet på bloggen, og den er fikset. Så jeg er tilbake for fullt! Men fortsatt får jeg ikke endre fargeoppsettet.. : / Tips ?

Q: Hva syntes du om elektrisitet i naturfag?
     Liker du sangen`?

Blogges ♥

Bloggen min er rar

Heisann, Bloggen min er fortsatt like rar. Les innlegget nedenfor. Noen som vet hva jeg skal gjøre ? HJELP Håper vi blogges <3

Drukner snart - HJELP

Heisann !

Er i bedre humør nå, så slapp av - haha. Prøven ble utsatt, og jeg fikk sove den natten, såå. 
Men ! Selv om prøven er utsatt, så tror jeg at jeg skal dø. Denne periodeplanen er det så mye lekser på, at det er ikke mulig! Det er UENDELIG med matteoppgaver, og i naturfag er spørsmålene jo evig vanskelige. Og jeg er typen som stresser når jeg vet jeg ikke er ferdig med leksene i tide - dårlig uvane? Ikke vet jeg, men det teller sikkert positivt når jeg en gang skal på vidergående..(sier vi..)

Vil bare vise dere en sang som jeg har funnet ut at jeg elsker! Hørte den første gang på dans på tirsdag, men mange av dere har sikkert hørt den mange ganger..


Q: Liker du den/Hørt den før?

Blogges ♥


Snørrete Fjelltur

Heiiij folkz =3

Joda, vet dere hva? Jeg skal reise på fjellet i morgen, og være der til onsdag. Tonje skal være med, og det kommer til å bli DIGG ♥ Vi skal stå på ski, om været tillater det, og om det er snø.  Jeg skal ha med data'n min, men vet ikke om det er internett der, men om det er det, blir det kanskje blogging om hvordan det går. Men her kommer det tragiske: Jeg har blitt forkjølt. Og jeg snakker ikke kribling i halsen forkjølt, men tett i hele nesen, og i hodet *NYS* *NYS* , tørk vekk tårer forkjølelse. Men jeg drikker på svartehyll (er usikker på hvordan det skrives, men det er noe som skal hjelpe på immunforsvaret) for harde livet, og satser på å bli bedre så fort som mulig.  Men nå må jeg pakke ferdig, har ikke begynnt.. (Og jeg reiser med en gang jeg kommer fra skolen i morgen..!) Så ... !

Q: Hva skal du i påskeferien ?

Blogges ♥

Strikke sokker!

Heisann folkens!

Ja, trenger vel ikke å si at det er lenge siden jeg har blogget.. For det er det jo.. Men sånn er det bare. 
Men ! I dag har jeg vært hos bestå å besten(besto=mormor , og besten = morfar , for de som lurer:P), og jeg har begynt å lære meg å strikke sokker =D Jeg kom plutselig på her en dag, at det hadde vært gøy å kunne. Å besto er jo liksom profesjonell sokkestrikker, så da gikk jeg ned til henne, og hun har lært meg en del i dag:) Prøvde å strikke sokker da jeg var 8-9, men ble fort lei og etter det har jeg ikke prøvd.. Men da jeg begynte i dag så jeg at jeg husket mer en jeg skulle tro! Så i kveld skal jeg strikke ! :D
Vet jeg virker ganske kiip som gidder å strikke på en lørdag, men det er faktisk veldig gøy! Det er gøy å se hvordan du ganske raskt utvikler deg, og hva du klarer å lage selv. For nå for tiden er folk avhengige av å kunne kjøpe alt mulig i butikkene, mens før lagde man alt man trenge selv.. Så ja, det er ikke en dum ting å lære seg å lage ting selv.
Så langt kom jeg på 1  time :)

Vet det er lite! Men å huske at du alltid skal ha to rette masker, og så en vrang, å skifte pinne(du har jo trossalt 4 stk) å alt sånn,  tar tid :) I hvertfal når man flere ganger må rekke opp flere omganger.. (A)

Q: Strikker du ?

Blogges ♥

Sjokolade for life <3

Heiiaa : )

Nå er jeg endelig her, etter evigheter med lekser! Så jeg syntes at jeg hadde gjort meg fortjent til en god kopp kakao <3 Jeg pleier å ha krem på toppen, og dyppe en bit sjokolade slik at den blir halvveis smeltet, for å så sitte å småspise på sjokoladebiten mens jeg lurer i meg litt kakao samtidig ♥ Så bare for å si det : smeltet sjokolade er noe av det BESTE jeg vet ♥♥ Jeg måtte bare ta et bilde av min gode kakao :)


Yummiiii, sjokolade meg krem :D 


aaaargg, hadde håpet av toppen min av krem hadde vist, men gjorde ikke det : / Men uansett , ♥


joda, fritids kan man si, men det kan jeg helt ærlig si at jeg lider av =D

I kveld kommer Benedikte hjem på besøk, men jeg treffer henne ikke før i morgen siden hun kommer så sent :) Tina og meg skal begge treffe Benni da, men det blir nok hos Tina, siden hun har skadet seg å går på krykker stakkar ♥

Q. Liker du kakao, men dyppet sjokolade ? :- )

Blogges ♥

Ny stil ?

Heiiaa : )

For det første : Det snør som søren i dag ! Jeg skulle måke ute, men det var nesten ikke vits, for etter hvert som jeg måket, snødde det igjen like fort ! -.-'  Da blir du liksom litt sånn paff.. Alt det arbeidet til ingen nytte! Menmen.
Jeg har vurdert å kanskje prøve en ny stil, siden noen (spesielt en venninne :P ) har sagt jeg kanskje trenger en liten forandring :) . Så som du ser på bildene litt lenger nede, har jeg pannelugg. Det har jeg hatt hele livet x D Så sånn er jeg uten:


Passet jeg dette ?

Blogges ♥

Brandøy !!! <3

Heii folkens : )

Nå skal dere høre: Jeg var nemlig på konf leir på Brandøy denne helga! Kom hjem tidligere i dag, men savner Brandøy allerede.. Det var veldig gøy å treffe nye folk, og ellers bare daffe rundt: )
 Jeg var så heldig å få et 4 mannsrom, med bestevenninna mi Trine Lise :D Så vi hadde god nok plass x) Maten var grei, men skal ikke akkurat si at jeg ikke savnet mammas mat.. Liksom, vi spiste for det meste skiver til alle måltider, utenom to. Og da hadde vi en god gryterett, og EKKEL pizza... Menmen, overlever ! Rommene var fine, men når jeg skulle dusje, fikk jeg bare iskaldt vann! Rart, for alle andre klaget over at det var så varmt -.-' Jaja, sånt hører til på leir!
 Ble blandt annet kjent med en kjekk guttegjeng fra frakkgjerd, som er venner med en i klassen vår som flyttet hertil i 9ende. Sinnsykt rå folk : ) 
Skulle gjerne lagt ut bilder , men har vært så opptatt med alt mulig at jeg har bare tatt noen få bilder, og det av rommet ! Men bildene ligger på mobilen, og jeg finner ikke ledningen -.- Sååe... Dere får nøye dere med innlegget her ^^
Tja, nå tror jeg at jeg vil gå å finne meg noe skikkelig mat. Har egentlig lyst på smoothie, noe som er rart siden jeg ikke liker det sånn egentlig, men jeg tror jeg alikvel liker det nå av en eller annen grunn.. xD 
Yuumm ♥


*Blogges ♥

Kjedeliiiiiiig.

Hellu folkens : )
Jeg kjeeeder meg. Jeg er trøtt, og forkjøla. Sitter bare her å venter på at Rihanna skal dukke opp på skavlan, høydepunktet mitt i kveld -.- Har bestemt meg for å prøve å blogge mer nå som jeg har fått data, wish me luck.. Tror ikkje jeg kommer til blogge så mye oftere da, men skal prøve : )
Her er et bilde av hvordan jeg har sett ut mesteparten av dagen i dag:Blogges ♥

Hihi, svar på spørsmål x)

Hellu =)

Først, vet jeg har vært lite innpå, er liksom ikke så interessert i blogging lenger..  Men anyway, her er litt lesestoff :)

1. Åpne SMS-innboksen på mobiltelefonen din 
2. Hold inn "bla-knappen" mens du teller til fem. 
3. Den fyrste setningen i den meldinga du stoppa på, skriver du inn som svar på det fyrste spørsmålet.Deretter held du inn knappen på nytt mens du igjen teller til fem. Den fyrste setninga i denne meldinga skriver du inn på spørsmål nummer to. Sånn gjer du vidare på alle andre spørsmåla.
4. Så utfordrer du en/flere blogger til å gjøre dette på sin blogg :)

Kva seier du til sjefen din når du kjem for seint på jobb?
Jadda..xD 10 min.

Kva forbinder du med ordet 'husarbeid'?   
Var hima trur eg:)

Kva seier du når du er på et offentlig toalett og du oppdagar for seint, at det er tomt for dopapir?
Smittende :D Ha en fin helg!

Kva seier du om du er vitne til at ei gammal dame sklir og brekker lårhalsen?
okei ;) Ka ska du i helgå da?:D

Du tek kjæresten din på fersken med ei anna. Kva sier du?
5! Å eg har masse lekser å jørr xD Snx <3

Kva er din beste sjekkereplikk?
Ja, e framme nå :)

Kva svarer du om din kjære spør "Vil du gifta deg med meg?
Jepp:D Men tar sikkert noen timar før eg kan bruke den, siden masse må instellerast ;)

Kva har du å sei til ditt forsvar?
Nei, bestillte den på nette, hente den i mårå :)


Hehe :)  
-Blogges ♥

Snart jul!

Hallo alle sammen : )

Tenk det, nå er det snart jul! Det skal bli herlig. Ser alltid fram til den. Julemat, pakker, god stemning, og hele pakka ;)

Nå er jeg akkurat ferdig med albumet som jeg har scrappet til besto og besten. (mormor og morfar) Laget mesteparten i 2007, men var noen sider igjen, så da tok jeg 2 sider  i fjor, og 2 i år. Det er en album fra da jeg var liten, og fram til nå, så jeg har liksom tatt 2009 i år, men fant ikke så mange bra bilder, men det får så nå vere. Men da kan jeg iallefall slappe av med at jeg vet at julepresangen deres er ferdig! :)  Derimot, har jeg ikke fått handlet til mamma. Jeg orket ikke å vere med til byen i dag, så det blir til at hun får presangen i romjulen. Bare så dere vet det, der var ikke latskap som gjorde at jeg ikke ble med, det var min fysiske helse x)
Uansett, i går var siste skuledag, og vi fikk halvårskarakterene.  Er veldig fornøyd!  Fikk 6 i samfunn ! :D  Kunne ikke bedt om noe bedre. Men nå stikker jeg, skal ha meg kvelds, før gray's anatomy og alt sånn begynner :)

God Jul !
Blogges ♥

Juleavsluttning!

Heii : )

I dag er det juleavsluttining for konf. undervisning. Vi skal se film, og spise pizza. Blir koslig håper jeg! Vet ikke når vi starter opp igjen, men det er vel ganske raskt etter nyttår. Akkurat nå sitter jeg å hører på Rihanna - Russian Roulette, verdens fineste sang etter min mening ♥ Men skifter vel mening om ikke så lenge xD
Samtidig som jeg hører på verdens fineste sang, så sitter jeg å venter på noen som jeg skulle ha snakket med på nettby, som spiser middag men som snart kommer,  og om du leser dette nå, tipper jeg du ler litt x D Neida x D


-Blogges ♥

Tiiiiirsdag !

Hallo alle sammen : )
Endelig TIRSDAG! Elsker tirsdager, sjønner du. Er flexitid på skolen, (sånn ordning vi har) dansing senere på dagen, og Gray's Anatomy på kvelden! Blir jo ikkje stort bedre altså ! =) Ikke at flexitid er det mest spennede jeg vet, (gror jo ikke skole heller da ;P) men det pleier å vere veldig gøy. Sitter å tuller og prater nesten hele timen!
Så nå er det alså en halvtime til jeg skal gå ca, og jeg bøør vel gå å begynne å gå å kle meg/ gjøre meg klar.. (Ikke spør hvorfor jeg trenger så lang tid xD) Men måtte jo skrive innlegg først : )
Og btw, har laget nytt design, hva syntes du ? : ) Kommenter !!!
Og nå skulle jeg liksom hatt bilde av dagens outfit, men kamera streika, så det for bli en annen gang 8)

Blogges ♥

Reisehumør

Hallo alle bloggere : )
Nå sitter jeg her, etter en laaang uke. Har nemlig vært syk -.- No influensa greier. Ikke så gøy da, men har overlevd (såvidt xD) Så, skulle egentlig tro at jeg hadde fått god tid til å blogge, men har ikke fått rørt datan, for mamma ville ikke bli syk før denne helga : / For nå har hun endelig reist på messe i Stavanger! Å dette har hun jobbet mot lenge, ca et helt år. Det er altså en scrappe-messe. Så nå sitter jeg altså her, uten mamman min. Men venninna mi kommer snart bort tror jeg, og skal gi meg noen bøker, for jeg ligger på etterskudd med skolearbeidet.. Og til hun kommer, skal jeg jobbe med de leksene jeg allerede har. Selv om det ikke frister! Selv om samfunnsfag ikke er det verste jeg vet, så frister det mer å subbe bort til sofaen, å skru på tv'en å se på no typiske komiserier. Men jeg har jo så å si sett på tv hele denne uka, så jeg skal motstå fristelsen. Hihi,  åå jeg er 'såå' flink som ikke ser på tv -.- Off, off...
Jaja, blir ihverfal en grei helg. Skal i selskap i morgen, til søskenbarnet mitt, alltid koslig der: ) Å på søndag må jeg i gudstjeneste... Ikke fullt så bra, men skal nok gå greit.
Men leksene kaller,

Blogges <3

Årstider <3

Halla ^^
Lenge siden :  ) Sorry det da, men har hatt EXTREMT mye lekser, etter min mening (A) Men uansett ^^
Nå er jeg nettopp kommet in døren, etter å ha vært ute med pappa i 'løa' og lødd ved : ) Tok ca en times tid x) Så nå skal jeg gjøre det jeg har ventet hele dagen på: Nemlig spille sims 2 ! Vet det høres teit ut, men har perioder der jeg bare blir så sinnsykt hekta på det : ) Har en del tilleggspakker, og derfor er det verdt og spille x)  Så nå for et par dager siden, fikk jeg Sims Årstider! Og det har jeg ønsket meg lenge ! : )  Og det levde opp til forventningene! <3 Og for dere som tenker, '' Å harregud, spiller hun sims 2 enda!? Sims 3 har jo kommet ut? ''. Jepp, vet det. Men jeg har prøvd det (bare litt da, men anyway) og jeg savnet sims 2 med en gang! Selv om det var utolig fancy på den der greia der du lager folk (A)(altså der du lager simmer) Men alikvel, så savnet jeg litt det der lette greiene på sims 2, for det var ikke så avansert : ) Så eg jeg jo den der typen som ikke liker forandring... (A) Så jeg holder meg nok til det gode gamle! Så nå stakk jeg for å leke i snøen xD (I data verdenen for de som ikke skjønte det :P)

Q: Spiller du fortsatt sims 2? Eller spiller du 3? Syntes du årstider er bra ?

Bloggez ♥

God regn & lekse dag alle sammen!

Halloien = )
Nok en kjedelig skoledag.. x ) Masse lekser har jeg gjort i dag! Men nå er det jo heldigvis gjort, så jeg slipper å tenke mer på det = )
Så når jeg var ferdig med leksene, så var jeg jo ikke akkurat i så veldig godt humør.. Og det hjelper ikke når det blåser stiv kuling, og er drittvær ute! -.- Menmen, det er jo høst. *sukker*  Hater høsten! Alle er syke, det blir kaldere og kaldere, og ingenting å se fram til før i desember! For da er det bursdag, og jul :D Så det er jo gøy da <3 Men da er det jo vinter, og ikke høst ; D Så, jada : )
Men jeg vurderer og gå å vaske rommet mitt, for Benedikte (som flytta herfra i sommer, som er bestevenninna mi:D <3) kommer til meg i morgen! Hun skal sove her HELT til mandag :DDDD Gleder meg <33 
Ble ikke lange innegget detta da.. Menmen: ) Ingen som bryr seg med å lese uansett x D Hah, off, pessimist jeg..

*Blogges ♥

Btw, her er en sang jeg har på hjernen <3

Dagen i dag ^.^

Hallo Bloggere og alle andre typer lesere :D
Dagen i dag.. Ja, hva skal jeg si om den ? : ) Er en helt normal dag liksom x ) Men anyway ! Here it comes:
På skulen er det kjedelig som vanlig. *Sjokk* Men vi hadde likninger i dag :D (Digger<3) Og jeg fikk læreren min til å vise meg et stykke jeg hadde 'kavet' med sikkert halve timen -.-  Da ble jeg glad :D (For han gikk rundt i klassen i rekkefølge, så vi fikk ikkje hjelp etter at han hadde passert oss.. ?-.-)Blir ikke fornøyd før jeg forstår stykke helt liksom ; ) Jaja, interessant -.- :D
Men så var det gym. *Jippi* Eller ikke. Vi jogget fra skolen, og til et idrettsannlegg ikke så langt unna. (men når du først jogger, så føles det litt lengre unna ja -.-) Og det pøsregnet! Jeg snakker ikke om duskregn, eller litt yr, men det PØSTE ned ! Regndråpene var store, og det holdt på i evigheter ! Så da vi endelig var tilbake på skulen igjen, var vi gjennomvåte. Så ut som våte katter alle mann ^^  Så var det å sykle hjem, joda. Like hemma vær.
Så har jeg fordrevet tiden med tysklekser og kakao ^^ Og nå er det snart Jakten på Kjærligheten! Det blir gøy ^^ Hihi, alltid så koslig det =  ) Så .. Jada :D

* Blogges people ♥

<a href="http://www.bloglovin.com/blogg/1127353/sirinews-?claim=tzf53jnhftg">Følg min blogg med bloglovin</a>

Selskapet starter om 2 timer, jeg KJEDER meg

Hallo folkens !
Her sitter jeg.. Nedfor og sur.. x ( Vet ikke hvorfor ! Men jeg er veldig frustrert av en eller annen grunn : / Går sikkert over.
Det er nå ca 2 timer til selskapet starter. Og jeg har INGEN ting å finne på. Ikke at det er noe nytt da.. Er vant til å sitte å kjede meg -.- Men uansett ! Like kiipt hver gang :D
Noen tips til hva jeg kan finne på? (A) Hadde satt pris på det ^^ 

Men her kommer ihvetfal dagens outfit :  )  Emm.. Husker ikke hvor alt er fra, men skal prøve:
Liten jakke (Kommer ikke på hva det heter xO ) : Vero Moda
Tunika: BikBok
Tights: BikBok
!picture 96

Beklager dårlig kvalitet, men bildet er tatt med webcam : D

Og her er noe jeg rablet ned mens jeg kjedet meg (så etter et bilde da men whatever! :D)

picture 97

Nydelig, ikke sant ? -.-

Q: Som jeg skrev lenger oppe, tips til hva jeg kan finne på? :D
- Hva syntes du om antrekket ?

*Blogges ♥

Søndag.. Jauu.. -.-'

Helluuu :D
Jada.. Det er søndag ! Den (somregel) kjedeligeste dagen i uka ! Men i dag har det faktisk skjedd noe :D Til en forandring ! I tre tiden kjørte jeg og pappa til farmor og farfar ; D For farfar ble nemlig 79 år på torsdag ^^ Der var også søskenbarnet til pappa m. kone, og onkel & tanten min ^^  Jeg var der litt over en time, før jeg gikk inn til søskenbarnet mitt, som bor like ved. Vi hadde litt triksekongen, og 'ett dabb' , og var ute og 'daffet' litt rundt =) Koslig ;D
Og i morgen skal vi feire pappa sin bursdag ! ( som faktisk ikke  er før i overimorgen x P) Og da kommer slektninger, og det blir koslig x ) Gleder meg :D Mer om det får du lese senere !

* Blogges ♥

Skisse på 5 minutt x 20 stk ? : O

Helluuu : D
Ville bare fortelle om skuledagen i dag da. Den var jo kjedelig for det meste .. Ikkje noko nytt -.- Eller :D Kan bare informere med en gang her, om at eg antageleg kommer til å bytte på å skrive nynorsk og bokmål, siden eg har vokst opp med nynorsk, men skal nå begynne å skrive bokmål også.. : ) Så si kva du syntes eg skal skrive  ! : D
Ja, tilbake til skuledagen -.- Vi hadde kunst & håndtverk i dag, og vi har tegning ( <33333333333) Så det er jo digg da ^^ Men i dag skulle vi tegne skisser! :O Alle i klassen skulle stå 'modell' i 5 minutt, og vi andre skulle tegne. Hadde ALDRI trodd det skulle gå bra. Men, eg fekk mye skryt :O Til og med av læreren :O (No nytt ja..) Så blei skikkelig glad ^^ Har jo ikkje skissene her nå da -.- Men når eg en gang i framtida får dei heim (viss det ikkje er så alt for lenge til) så skal eg legge dei ut ; D Minn meg på det !
Og etter skulen , så gjekk me på første konfirmantundervisning ! *Ser uskyldig ut* Det var ikkje så veldig kjekt akkurat ...: / Men men.. : ) Så blei Ida med meg heim! Me gjorde litt matte, og jobba på eit prosjokt i mat & helse  = ) Koste oss :D <3
Så nå sitte eg her, etter ein lang dag (A) :D

Q: Syntes du eg burde skrive nynorsk eller bokmål? : D x) (Skal telle 'stemmer' tilslutt xP)
*Blogges !
Siri

Siri

15, Haugesund

Hei ! Er ei jente på 15 år, som blogger om alt mulig. (Typisk intro) Men det som står her er bare det jeg har lyst å skrive om, så om det er interessant er opp til deg :-) Håper du liker bloggen ♥

Kategorier

Arkiv

hits