Kritikk

Paradise Hotel (?)

Heisann !

Har fått ny header, bare for å si det først ; ) Ville ha noe enkelt denne gangen.. Så, til overskriften.

Tenkte bare at jeg skulle dele noen meninger med dere. Som dere sikkert har tippet, er det angående Paradise Hotel. Det irriterer meg! Overalt er det ''Paradise Hotel'' på blogger, aviser, tv, radio, OVERALT! Jeg mener, hvordan kan et så hjernedødt program, få SÅ mange seere ? Ikke at jeg har giddet å sett så mye på det, men det lille jeg har sett, gir meg rett til å kunne si at det er bare helt meningsløst. En gjeng med selvopptatte festfolk, blir stengt inne på et ''Hotel''. Alle ser ut som modeller, og har sex i tide og utide. Og poenget, kan NOEN fortelle meg HVA det er? For å holde seg lengst mulig der inne, måtte man være mest mulig deilig, og ha sex med flest mulig? Eller ?
Jeg vet at MANGE har følgt med på dette programmet, og jeg vil bare vite hvorfor. Hele greia, er jo bare et stort drama. 

I tillegg, tenkte jeg at jeg skulle si noe opp Topplisten her på blogg.no. Gjett hvem som dukker opp der! PARADISE HOTEL <3<3<3<3 Mange av dem ligger på topplisten, og så og si ingen av dem blogger noe bra. Legger ut at bilde av seg selv der de ''pòserer'' og en setning, som f.eks: Jeg skal ut nå, snakkess !!!!!! 
Hvordan kan det bli så populært ? Det er mange blogger som ligger lenger nede på listen, som er MYE flinkere. Jeg har sjekket på de fra plass 10. og nedover, og der er det mange flinke bloggere. 

Etter min mening, skal en bra blogg inneholde forskjellige ting. Gjerne om mote, hverdagen, tips, ting som kan involvere leserene, osv. Ikke en blogg der man bare skriver om seg selv, og festing. Men selvfølgelig, om festingen er hverdagen, så blir jo bloggen deretter..


Q: Hva er din mening om Paradise Hotel ?

Blogges ♥

Ohyes. ONEPIECE !

Heisann !

Jepp. Nå har det skjedd meg også. Den onepiece hatende klageren har kjøpt seg onepiece. Eller, det er jo ''Kosedress'' fra Vero Moda da. Men du tar poenget. Jeg har alltid sagt at de som går rundt og brifer med op (forkorter litt jeg) er teite. Og det er forsovet sant. Det som går rundt med det på byen, overdriver. Det er jo noe du skal gå i når du skal slappe av hjemme, etter min mening. Ikke noe du skal gå  rundt i for å  vise at du har penger til å kjøpe ett stykke stoff til 1500,-. Så jeg kjøpte en til 500,- på Vero Moda som sagt, som jeg nå går rundt i hjemme, når dongeribuksen blir for ubehagelig. 
Slik ser den ut:


Tadaa..

Q: Hva er din mening om Onepiece/Kosedress ?

Blogges ♥

Norske Talenter Dans

Heii !

(Må bare starte med å si at jeg skulle poste dette innlegget på fredag, men datan klikket mens jeg skrev innlegget. Derfor kommer det nå)

Jeg har nettopp sett på norske talenter, og er litt sjokket nå. Jeg så på den siste gruppa med dansere at nivået var høgt. Da jeg så Sander (imiterte Michael Jackson) fikk jeg helt hakeslipp. Jeg forstod med en gang at han skulle videre, selv om det var to andre gode imitatorer også. Dette var hans første audition  :


Men da han ikke kom videre, men en av de andre imitatorene som var Ludvik (8), ble jeg sjokkert. Nivået til Sander syntes ihvertfall jeg at var mye høyere, enn nivået til Ludvik. Så, lot de Ludvik komme videre bare fordi han er liten å søøt ? Begynner litt å lure her. I tillegg treffer Sander musikken mye bedre enn det Ludvik gjør, i tillegg til skarpere og bedre bevegelser. Altså, jeg sier ikke at Ludvik ikke er talentfull, for det er han, uten tvil! Men etter min mening er Sander bedre, og jeg sjønner ikke hvorfor da Ludvik gikk videre, i steden for ham. 

Q: Hvem syntes du er best, er du enig med meg ?

Blogges ♥

Kreft

Okei, nå er jeg lei. Man finner det over alt. Artikler om ; forskere har funnet ut at det og det gir kreft. Altså, hva er det som IKKE gir kreft ?! En liten slurk vin skal jo vere godt for hjertet, men nei. Man kan øydelegge det, og få kreft ? -.- Pålegg, det skal man heller ikke ha nå.  Så la oss ta en oppsummering.
Jeg kan spise alt ! Nei. Jeg kan kutte ut rødt kjøtt, og grønnsaker fra enkelte steder. For grønnsakene kan jo ha sprøytemiddel som kan gi kreft vet du. Så da bør jeg ta kosttilskudd, siden jeg ikke spiser grønnsaker da! Men neeeida -.- Det er jo stoffer i det også, som selvfølgelig, kan gi kreft :O 
Og godteri skal man ikke ha uansett, så det kan jeg ikke spise. Alt usunt er jo utelukket. Hva er det igjen å spise da? Jeg har det ! Vann ! : D Men nei. Vannet kan jo vere forurenset. Nei, jeg tror jeg holder meg til sulte ihel jeg. Da dør jeg ihvertfal ikke av kreft = )
Ikke det mest positive innlegget, menmen x)
(Kunne ramset opp mange flere matvarer som man 'kan' få kreft av. Men det gidder jeg bare ikke xP)

Q: Er du enig ? Er det veldig mye greier om hva som kan gi kreft og ikke ?
*Blogges :D
Siri

Siri

14, Haugesund

Hei ! Er ei jente på 14 år, som blogger om alt mulig. (Haha, typsik intro) Men det som står her er bare det jeg har lyst å skrive om, så om det er interessant er opp til deg :-) Håper du liker bloggen ♥

Kategorier

Arkiv

hits