Random?

Dag for dag

Heisann !!

Har ikke så mye  å gjøre om dagene jeg. Så jeg kommer nok til å legge ut noen spagat bilder nå og da. Så kanskje jeg kan se en forskjell . Må har et tidsfordriv når ingen av vennene er hjemme liksom:)
I daaag :

Sorry det med ansiktet, men jeg er så seriøs på alle bildene, hehe. 
Men jeg føler ikke det er så vondt å gå ned.. Så jeg tror jeg sitter lenger nede ? Men , 

Q: Ser du noen forskjell  ?  Hva skal du i dag? 

Blogges ♥

Shopping og tøying

Heisann !

Jeg tøyde i dag også jeg. En del gangsperr etter i går, så det gjorde litt vondt. Men det gikk bra da. Jeg tror faktisk jeg kom ned i spagaten? : O Hva sier du ?

Jeg sitter nedpå, selv om det ikke ser slik ut. Nice face, right ? :D

Her er ett fra siden. (jeg bøyer meg over for å ta bilde, derfor er jeg litt skeiv)Men som dere ser, så er jeg bøyd der som pilene er. Men det tror jeg ikke kan kan gjøre noe med ? For om du ser et bilde av meg, der jeg står så rett jeg kan med bena, Så  har jeg fortsatt bøy. Men jeg har korte sener bak bena, kan være det. Ikke vet jeg :)

Ellers, har jeg vært i byen i dag! (igjen.. Var jo der for et par dager siden også !:O )  Dette er det jeg kjøpte :Kjole/Tunika - Gina Tricot
Legging  - Gina TricotHihi.. Jeg har på meg de orange, mens mamma stjal de svarte : P But U get the picture :)
Og de kostet meg nesten ingen ting! Kostet opprinnelig 79 kr, men var på 75% rabatt. Hva det blir da, kan du rekne ut selv, men det er ikke mye =)


Ooog ! Denne søtingen kjøpte jeg i lag med det forrige antrekket jeg kjøpte. (Bla litt ned) Glemte å skrive det :) Det er selvfølgelig en  øredobb til, som dere sikkert forsto. 

Ja, det er det jeg har gjort i dag. 

Q: Er jeg nede i spagat ? Noen tøye tips ?  
     Hva syntes du om innkjøpet ? (mange spm :O)

Blogges ♥

Sporty, meg ? HAHAHAH

Heisann !

I dag våknet jeg av fuglesang, varme solstråler som traff meg i ansiktet, og frokost på sengen. Eller ikke. I dag våknet jeg til plaskregn, og en kald og guffen kjeller. Nå stemmer det mer :) Denne sommeren tror jeg ikke blir den beste akkurat,  ettersom den ene dagen er mer regnfull enn den andre. Hele Europa skal vissnok ha en hetebølge nå, men her på vest-landet, - neeei ! Selfølgelig ikke! Hele Europa utenom lille vestlandet i Norge, skal ha det varmt :D Partehhy !! 
Hvordan er været hos deg ?  Huff, jeg merker jeg er litt ironisk i dag jeg. 

Ellers i dag har jeg overrasket meg selv. Jeg tror jeg er en av de lateste personene jeg vet om. Altså, det er greit vær ute, så det går fint an og ta seg en tur ut i friluft. Men du blir sittende inne foran tv / pc, og kanskje gomle litt på godtesaker. Kjenner du deg igjen? Vel, der har du meg. En annen ting er at jeg hater å trene. Virkelig. Å svette, bli sliten, å bli kvalm/få hodepine. Hvem ser moroa i det liksom? Men jeg vet jeg bør. Men som sagt, i dag har jeg overrasket meg selv! 
Jeg kjedet meg slik i dag, at jeg plutselig fikk behov for å ta en sykkeltur, selv om været var litt skeptisk. Og sykkeltur, var det jeg la meg ut på. Og det startet selvfølgelig å regne da jeg var halvveis. Men poenget er , jeg var på SYKKELTUR! Og da jeg kom hjem, angret jeg nesten, og sa til meg selv at '' detta ska du aldri jørr igjen Siri!'' . For da var jeg sliten da. Og kvalm. Og hodepine. Huff, jeg tåler ingenting. Men nå er jeg glad for at jeg gjorde det. For nå har jeg en god følelse med meg selv, og får ikke dårlig samvittighet over å sette meg ned, liksom. 
Men det stoppet ikke der. 
Mens jeg satt på data'n fikk jeg plutselig behov for å trene på å stå på hodet. (?) Jeg så på turnevideoer, så kanskje det var der jeg fikk inspo fra? *Lampe som lyser opp* 
Så da satte jeg igang. Øvde på litt forskjellige ting, før jeg gikk ut og hadde en økt på trampolinen. Etterpå tøyde jeg på spagat, og andre ting. Og jeg prøvde en ny tøyemetode jeg fant på youtube, og den funket! Jeg er ikke den naturlig myke typen , men selv etter å ikke ha tøyd på 2 månede(med unntak av en gang) , kom jeg nesten ned i spagaten idag! 
Så den metoden skal jeg bruke mer.  Her er et bilde av meg, i aksjon xD


Altså , jeg ser jo at jeg har litt igjen. Men det er da ikke særlig dårlig heller, til å ikke ha tøyd på 2 måneder ? =)

Men da skulle man tro at jeg var ferdig med å overgå meg selv. Men neei ! Da fikk jeg det for meg å gå tur med hunden, kl halv 9 på kvelden.  Så da gikk jeg tur i en halvtime. 

Så nå sitter jeg her, ganske fornøyd med meg selv, og litt sliten. Men dette er så ulikt meg, at jeg bare måtte skrive det. Selv om dette kan virke som ingenting for mange, så er det ikke mitt problem : P Ikke gidd å skrive dumme kommentarer selv om du er så mye mer sporty. 

Q: Er du den sporty typen? Har jeg vært flink i dag?

Blogges ♥

Nattens Dronning

Heisann !

Ja, nå lurer dere vel litt på hva jeg snakker om ?
''Nattens Dronning'' er navnet på en kaktus. Jeg har fått en nå, og er ganske glad. Virker nok litt teit, men jeg er veldig glad i kaktuser! Den jeg har fått, er ikke den ''skikkelige'' nattens dronning. Det er bare en som ligner. Dens egentlige navn finner jeg ikke når jeg søker på norsk, men den blir viss nok kallet Påskelilje Kaktus.. Men for å finne den, må jeg bruke det latinske (?) navnet. Echinopsis heter den da :) Men Echinposis er liksom navnet på hele ''rasen'' , for det er flere forskjellige ''underraser'' . Huff, dette ble innviklet. Men min heter da Echinopsis werdermannii. Haha, husk på DET du ! 
  Det som er så spesielt er at den blomstrer en gang i året, i mindre enn ett døgn. Bestemoren min har en, og den er helt nydelig! Og jeg var så heldig å få en knupp av henne, som jeg har plantet. Det tar nok et par år før den blomstrer, og til da ser den slik ut :

Noe lignende ihvertfal.  Og slik kommer den til å se ut til vanlig. Men en sjelden gang, ser den slik ut :


Men min ser absolutt ikke slik ut nå. Den ser slik ut :
Noe litt  annerledes enn på bildene, hva ?


Q: Liker du kaktuser ? Har du ?

Blogges ♥

Hva ska'je skrive om i dag?

Heisann !

Nei, idag vet jeg ikke hva jeg vil skrive om. Har nemlig mye jeg vil plotte inn her, men jeg kan ikke ha med alt :) Så det blir en liten begrensning i dag. Så jeg får begynne i en ende !

I dag har jeg fikset neglene.. Haha, interessant ? Men jeg liker å ha lange, og velstellte negler. Men jeg er ganske sløv når det gjelder å file, å ta av gammel neglelakk osv.. Men innimellom, liker jeg å fixe dem litt opp:)Over til noe annet ! 
Dette gjelder topplisten. På plass nr 13 og 14 ligger det to bloggere. *Sjokk* Vet du hvem?
Heidi Alexandra  og Therese Charlotte (Tcmn) . Kjenner du dem igjen? (Beklager, får ikke lagt inn link.. )
Jeg er fast leser av Therese sin blogg, og liker den ganske godt. En jente som står for meningene sine, og som blogger bra, i mine øyne. Heidi sin blogg er jeg innom en gang i blandt, men den er ikke blandt mine favoritter. Syntes bloggingen er litt.. ''Random'' Liksom,'' I daag har jeg fikset HÅRET ! Så gikk jeg ut. Nå er jeg her. WIIII.'' Men for all del, jeg respekterer de som liker henne, og henne som blogger. Hun skiller seg ut, og det på en for det meste positiv måte. 
Hvem liker du best ? Leser du noen av dem fast ? Wooow, ble jo litt blogg VS blogg dette.

Heidi Alexandra


Therese Charlotte

click to zoom


Tja, ble ikke så mye som jeg trodde dette. Men jeg tok bort mange ting, for det hadde bare blitt rotete om jeg skulle skrevet alt jeg har på hjernen i dag : ) ( PS: Lena - Satellite , er kjempedigg ♥)

Q: Hvem liker du best ? Leser du noen av bloggene ?
   Og btw, er det bare hos meg, eller viser ikke alle bildene på forskjellige blogger hos dere heller?

Blogges ♥

Party i Bergen!

Heisann !! 

Jeg har altså vært hos besteveninna mi Benedikte(www.bperle.blogg.no - Får ikke legge inn link på navnet!)  i helgen. Jeg reiste med min andre bestevenn, Trine Lise. Den helgen er noe jeg sent vil glemme ! Vi har storkost oss, og jeg traff mange nye kjekke folk! Jeg GLEDER meg til neste gang jeg skal til bake, og kanskje treffe noen av folkene igjen;) 
Byen var anderledes enn jeg hadde sett for meg, men på en positiv måte. Har bare vært der 1 gang før, tror jeg. Var en flott og allsidig by !:)
Kort sagt: En kjempedigg helg ♥ (sorry, null bilder.. )

I dag er sommeren kommet, på skikkelig. Nesten 20 grader i skyggen, og SOL ! Herlig:)  Skulle hatt med noen bilder i dag, men gidder ikke å løpe ut nå.. Så da er google kjekk å ha!

Dette frister må jeg si :)

Men jeg må være ærlig å si at jeg er mer en fan av våren.. Da er det levelige temperaturer, og den er svært velkommen, når den kommer etter en lang vinter.. Så lenge leve våren ♥

Q: Hvordan er været hos deg i dag?

Blogges ♥

Har været en sammenheng med humøret?

Heisann!

Jepp, det tror jeg det har. Det er NYDELIG vær i dag, og jeg er kjempe glad!
Eneste som er litt dumt, er at jeg kjeder meg.. Men det overser vi, hehe !  De siste dagene har vi hatt flott vær, og jeg nyter det. Kjenner at sommeren er på vei, og det er herlig. Så da måtte jeg bare ut å ta noen bilder. Det er ikke ofte jeg får trangen til det, men det fikk jeg altså nå!Skyggebilder er FUN vett du.. Peace !

Ser ut som en Sumobryter her..Er ikke verdens mest spennende bilder, men jeg fant ikke noe fint landskap , elns, å ta bilde av. Så da ble de sånn :) Tja, er vel bare det jeg har å si.

Q: Hvordan er været hos deg? Er sommeren på vei?

Blogges ♥

Verdens fineste sang.

Heisann !

Uff, kanskje jeg bør vurdere noe nytt i stedenfor Heisann ! .. Jaja, uansett ! 
Jeg hørte denne sangen på the  voice her om dagen, og tenkte med en gang: Denne kommer jeg til å høre mye på. Og sannlig hadde jeg rett. Jeg har alltid likt Shontelle og har det eneste ambumet hun har gitt ut. Og denne sangen kommer på det neste albumet hennes, som kommer ut nå en gang i 2010. Shontelle er ikke så veldig kjent, og blir ofte forvekslet med Rihanna. 
Rihanna --------------------------------Shontelle. 
Og som dere sikkert ser, er de ikke så ulike. 
Nå vil du sikkert vite hva sangen heter ?


Shontelle - Impossible

Sangen er bare helt nydelig! Hører på den i ett sett.

Q: Har du hørt om / liker Shontelle ?
     Likte du sangen ?

Blogges ♥

U make me smile!

Helluu !

Tja, dette blir ett av de innleggene uten noe spesielt tema. Men jeg er skikkelig glad i kveld ! Liksom, dagen på skolen var bare så som så, men nå i kveld, mens jeg satt på datan, ble jeg plutselig veldig glad. Elsker når jeg har det sånn, at jeg føler jeg  kan klare alt, og er positiv til det meste!
Snart er det konfirmasjon, og jeg må begynne å gjøre de siste forbredelsene. Jeg har ikke peiling på hva jeg skal gjøre med håret, men jeg vurderer krøller. Slik er håret mitt til vanlig caQ: Noen tips til hvordan jeg kan ha håret ? Helst ikke oppsatt..

Blogges ♥

Hvilken liker DU best ?

Heisann !

Tenkte jeg skulle prøve noe nytt i dag, ikke at det er nytt for deg sikkert. Du har nok sett det på de fleste blogger,
Hvem passet kjolen best ? Vanessa(Ikke Hudgens) , eller Rihanna ?
Vanessa Hudgens, eller                                      Pris Hilton ?

Q: Hva syntes du om , ''Hvem passet kjolen best?'', liker du det, eller ikke ?

Blogges ♥

- - - -

Joaa, heisann. 

I kveld blir det et kort og kjedelig innlegg. Jeg advarer. Er nemlig ikke i så godt humør nå. Jeg har vært på dans ( ♥ ) Men jeg får IKKE til dansen i det HELE tatt, og føler meg som et stort null. Gidder ikke å fortelle noe background story på hvorfor det er så krise å ikke få til en dans .. xP 
Når jeg kom hjem ville jeg slappe av eller noe, men nei. Jeg skal nemlig ha en dum prøve som jeg ikke vet kapitlene på! Så jeg leser på TRE kapitler !! *Ser stygt på den dumme boka mi* Og jeg fatter null av alle :D ELEKTRISITET OG METALLER IN MY HEART 4evah ♥♥♥♥♥ Hah, sarkastisk. Og i tillegg MÅ jeg legge meg NÅ fordi jeg skal besøke vidergående skole i morgen, og det betyr opp å hoppe kl halv 6.. Derfor er jeg sur. Egentlig ikke så gode grunner, men care.
Dette ble et teit og aggressivt innlegg, men som sagt, care.
Q: Hvordan er humøret ditt i kveld?

Blogges ♥

Ferien er over, og jeg liker Justin!

Heisann !

Nå er det andre påskedag, og slutten på skolefri. Har lite lyst å legge meg tidelig og stå opp kl 7. Men har man noe valg ?
Har egentlig ikke noe spess å skrive om i dag, men jeg kan si at jeg nettopp har vært på Bokn. Der besøkte jeg Farmor og Farfar, og Tonje. Alltid koselig det:)
Forresten ! Jeg har funnet ut at jeg liker Justin Bieber ^^ Før var jeg liksom sånn : Åja, han ja. Han synger som ei jente, men er jo flink da. Sa liksom ikke noe mer om det. Men nå er jeg blitt litt trollbundet. Han er VELDIG søt, og er veldig flink å synge. Og de siste dagene har jeg gått rundt å synget sangen hans 'Baby', om å om igjen. Men selv om jeg har sansen for han som artist, syntes jeg at oppstyret rundt ham i det siste har vært litt overdrevet. Liksom, Justin Justin Justin over alt! Men sånn er det alltid. Når en ny artist slår igjennom, er det alltid oppslag om han/hun overalt, og sangene blir spilt så mye at man får lyst å kutte av seg ørene. Så det er jo ikke hans feil, så ikke si 'Jeg hater han/Han er teit osv', uten at du har en grunn for å ikke like ham, sier jeg bare :)
Så stå på Justin !

Haha, lol ! Nå er jeg akkurat som mange andre som blogger om han xD Men men!

Q: Liker du Justin Bieber?

Blogges ♥

Miss Marple !

Heisann folkens !

Nå er snart ferien over og jeg sitter her og tenker over hva jeg har gjort på denne tiden. Jeg må være ærlig å si at de siste dagene har gått opp i ingenting. Bare sittet å glodd i tv-sjermen/data-sjermen.. Men så er det deilig å bare slappe HELT av. Men etter en stund, blir man faktisk 'sliten' av det også. Det føler i hvert fall jeg. Så det skal bli godt å komme inn i den vanlige rytmen igjen på tirsdag. Selv om skole-uka nesten begynner med en prøve. Blæææ. Men that's life!

Men nå skal jeg ned å se Miss Marple. Det er en krimserie, der 'detektiven' er en gammel dame. Men hun er helt rå!  Passelig krim for meg. Det, og krigsfilmer :D 


Q: Liker du/Har du sett Miss Marple? 

Blogges ♥

Mini Anden

Hei :D

Nå skal jeg ned å 'begynne' lørdagskvelden. Skal sikkert se James Bond ( på viasat 3 tror jeg ?) og knø i meg på godteri. Og grunnen til at jeg ikke går ned før nå , er dette :


Jeg har tegnet ! Har holdt på i snart 2 timer. Tar tid å tegne skikkelig skal jeg si deg. Men jeg  synes selv at tegningen er finere på ekte, enn den blir på data. Man ser mye mer effekter, og detaljer på ekte.. Men det blir som det blir. Tegningen er av Mini Anden (hun som er modell for Cubus) viss dere klarer å se det. Fregnene viser da som sagt ikke her.. -.-
Men nå stikker jeg ned ! Ha en fin lørdag videre !!

Q: Tegner du? Hva synes du om tegningen min?

Blogges ♥

Redigere

Heisann bloggere !

Kjedet meg  litt, så jeg tenkte jeg ville leke meg litt med redigering. Jeg har et ganske dårlig program (PhotoScape) det er ikke mange muligheter innpå, men det funker for meg som ikke redigerer så mye. Fungerer til mitt bruk, for å si det sånn. Lenge har jeg ønsket at man kunne farge f.eks et øye, eller en del av bilde.. Men det kan man ikke. Men nå fant jeg ut at viss jeg zoomer langt nok inn, kan jeg tegne den fargen jeg vil ha :D Her kommer resultat:


Ser dere de blå øynene ? :D Ser ikke så fake ut syntes jeg selv.. =)

Q: Rediger du mye? Hva syntes du om bildet?

Blogges  ♥

EOS, Selskap, Outfit <3

Tjo å hei xD 
Ja, overskriften sier vel alt :)
For begynne med EOS'ene som kom i dag ! Bestillte for 2 dager siden, og de kom allerede i dag! *imponert*
Jeg har lest MYE positivt om disse EOS'ene så har høye forventninger :) For de som ikke vet hva EOS er, er det en litt spesiell lipsyl. Den er økologisk, ikke testet på dyr, og er rund! Det er 3 farger, rød, gul og grønnblå :) 
Jeg valgte rød, og den lukter etter min mening frisk iste! Kan ikke få nok av lukta :) Mamma kjøpte en gul, og den luktet en lip smacker som jeg har x ) Kan ikke helt beskrive lukten, men den er god og beroligene  : ) Den grønne skal vissnok lukte mint, og være litt sterkere. Kommer sikkert en ambefaling senere når jeg har testet den ut en stund!


Sånn ser den ut uåpnet, ser litt ut som et kinderegg


Uten lokk : ) Lipsylen er ganske hard, så renner ikke av eller no ; P


Yuum !♥

Fikk du også lyst på? Bestill på www.eoseos.no

Senere i kveld skal jeg i selskap :D Jeg skal til Håkon , der det skal være masse  kjekke folk : ) Benedikte som er på besøk i tysvær, skal og være med , noe som jeg eg veldig glad for ♥ Kommer sikkert til å skrive om selskapet, og hvordan det gikk :)

Og til sist : Dagens outfit !


Sorry, men så litt dopet ut..
Bukse - Vero Moda
T-skjorte - Bik Bok
Bolero - Bik Bok


wiii..

Blogges ♥

Siri

Siri

14, Haugesund

Hei ! Er ei jente på 14 år, som blogger om alt mulig. (Haha, typsik intro) Men det som står her er bare det jeg har lyst å skrive om, så om det er interessant er opp til deg :-) Håper du liker bloggen ♥

Kategorier

Arkiv

hits