Om meg

Slutt etter 6 år.

Heisann !

Nå har jeg akkurat kommet hjem, etter det som antagelig blir min siste danseforestilling. Nå har jeg gått ut det 6 året mitt på kulturskolen, på dans. Men nå er det mest sannynlig slutt.. Syntes det er veldig trist. Vet ikke om jeg bør gå innpå grunnene, men kan vel si at det er pga mangel på dansere , å syk danselærer. 

Jeg har sittet å tenkt over alle årene på dans. Mange minner kommer opp. Begynnte i 3.klasse, på ballett. Og gikk der i to år, før jeg gikk over til street jazz. Der har jeg gått til nå. Skjedd mye på de årene, jeg  kjenner rutinene inn og ut  nå. Venner har kommet, og venner har gått. Det samme med lærere. 
Jeg liker ikke forandringer, så dette kommer til å bli VELDIG rart.. : P
Tror ikke jeg begynner på noe annet, så dette er nok slutten på min ''dansekarriere'', haha  i hermetein!

Deppe innlegg. Men egentlig har jeg hatt en bra dag i dag ! Har hatt mattetentamen, som jeg følte gikk bra, og danseforestillingen var bra. Så jeg bør ikke deppe : )


Q: Danser du? Har du danset ?

Blogges ♥

Dyra mine !

Noen som betyr mye for meg <3   (Gammelt innlegg )

Bella :
hpim0506

Ho er den 11 år gamle hunden min.(Border Collie :D) Ho er som ei søster for meg. For eg er 13, og difor var eg bare 2 når me fekk ho. Ho har alltid vore der med meg =)<3 Og, ja, siden eg er enebarn, så er det liksom det nermaste eg kjem ei søster ... :-P  Kjempe glad i deg <3

Nusse :
hpim0488

Er den snart 6 år gamle hannkatten min :D (Norsk Skogkatt) Han er stooor, og veger nesten 10 kg! (Eller så gjer han det, er ikkje sikker xD) Fekk han da eg var 8, så han er og ein stor del av livet mit.. =) Det einaste som er dumt med han, er at han vil bare kose når det er han som vil -.- Viss eg kjem bort å vil klappe han, så begynner han vri seg litt vekk, eller viss eg løfter han så klorer han litt -.- Men når han er i humør så er han verdens beste katt :- )
Glad i deg <3

Chikechita : (Ja, kva navn er dette da tenker du! :D)
picture 65

Er den litle dverghamsteren min =) Ho blir eit år den 10 August :D Lystig liten krabat x) Glad i deg <3

Så nå veit du dette og :D

*Blogges :- D

Om meg <3

Heisann :) 
Jeg er en 14 år gammel jente, som tenkte at jeg skulle prøve ut dette her med blogging :) 
Jeg er enebarn, og bor i ei lita bygd på vestlandet - kjempe interessant fakta :)
Håper du liker bloggen min , og blir glad for tips ♥
Siri

Siri

14, Haugesund

Hei ! Er ei jente på 14 år, som blogger om alt mulig. (Haha, typsik intro) Men det som står her er bare det jeg har lyst å skrive om, så om det er interessant er opp til deg :-) Håper du liker bloggen ♥

Kategorier

Arkiv

hits