Ny Tegning - Whitney Port / Bilder

Heihoo !

Da tenkte jeg at det var på tid å legge ut ny tegning. Og bare så jeg får sagt det - bildet ble tatt rett før kamera mitt døde. Så det er ganske dårlig.. Men here U go. Ble ikke så veldig fornøgd.. Og det ligner ikke. Men men, jeg legger det nå ut fordet.


Skal sette i gang og lage ny tegning nå. Dere kan få se hva jeg ser etter,Btw, webcam bilder til kamerat er oppe og går. Jeg er uansett flink å bruke webcam istedenfor kamera uansett.. Så lat er jeg. 
Jeg vet detet er et reklame-bilde, men da jeg så det ble jeg inspirert likevel. Sånne ''kick'' kommer bare av og til. Så da tenkte jeg at jeg fikk sette igang!

Ellers.. Jeg tenke dere kunne få se noen bilder fra sydenturen! Som jeg lovde for sikkert 3 måneder siden.. Jeg blir flau over meg selv.. Men uansett, her kommer noen :

Mitt elskede biljardbord <3

Jeg er ikke særlig flink til å ta bilder, så derfor er det ganske få - og av de bildene som er tatt er ikke alle brukbare på en blogg. Så det ble disse bildene. Åh, som jeg lengter tilbake når jeg ser stranda!

 

Q: Hørt om Whitney Port?

Blogges ♥

4 kommentarer

Benedikte :D

30.okt.2010 kl.18:57

ÅÅÅÅÅÅ du er så flink <33333 =D Syns du er flink å ta bilder jeg ;D Bare fortsett med det =)

Ida

31.okt.2010 kl.12:27

Du teine heilt sykt ! <333

Nei, jeg har faktisk ikke hørt om Whitney Port (A)

Siri

01.nov.2010 kl.19:17

Haha, takk begge to : ) <3

Tina

12.nov.2010 kl.22:08

Bildene minte meg om sommar <3 (savn<3) Lenge siden eg har vært på dattaen, (jobbe med rle heimeopg...) Yeahh..(Y) åsså tenkte eg konne stikka ein tur innom ;) snx søta <3 ;)

Skriv en ny kommentar

Siri

Siri

14, Haugesund

Hei ! Er ei jente på 14 år, som blogger om alt mulig. (Haha, typsik intro) Men det som står her er bare det jeg har lyst å skrive om, så om det er interessant er opp til deg :-) Håper du liker bloggen ♥

Kategorier

Arkiv

hits