Snøøø, og alt det der.

Heisann ! : )

Får starte innlegget som omtrent resten av bloggerene fra Haugesund har gjort. Det snøør ! I oktober? Det rimer ikke helt. Men det kan godt være at det bare er en kort kald periode, før det mildner igjen, og til slutt blir det skikkelig vinter. Men hva vet vel jeg? Hadde ikke gjort noe med snø på min bursdag :) Og forresten, Hei !! Lenge siden'ass! Travle dager, og en ekstra travel høstferie. Men jeg har storkost meg! Koslige og kjekke dager hos Marit, (Oliver var og med!) Kjempe kos og endelig møtes igjen<3 Ei natt i Bergen med Benedikte og Håkon. Vi hadde det kjempe gøy, var på musikal og det hele ! :) Herlig ferie!

Nå sitter jeg her med lekser. Eller, skriver litt hver 5 minutt blir det vel. Mer spennende med data vet du. Men er snart ferdig nå. Jeg vet ikke hvor fast jeg kommer til å blogge framover, men blogglysten er kommet litt mer tilbake! Så her får dere en sang jeg digger for tiden. Den er tilogmed NORSK, og jeg tipper du har hørt den. Er ikke spesielt fan av norsk musikk, men dette er ikke dårlig.

 

Erik og Kriss - Lighter

Q: Hørt sangen før? Liker den?

Blogges ♥

2 kommentarer

Ida

20.okt.2010 kl.20:26

helt enig med deg, om snøen : p

nei jeg har ikke hørt den sangen før ! : )

Benedikte :D

23.okt.2010 kl.14:21

Den sanger er stilig, hørte den nettopp på Linni sin blogg =D Snør i Bergen også :P

Skriv en ny kommentar

Siri

Siri

14, Haugesund

Hei ! Er ei jente på 14 år, som blogger om alt mulig. (Haha, typsik intro) Men det som står her er bare det jeg har lyst å skrive om, så om det er interessant er opp til deg :-) Håper du liker bloggen ♥

Kategorier

Arkiv

hits