Spegling

Heisann !!

Da var jeg hjemme igjen jo :) ! Var en kjekk og lærerik tur, men samtidig veldig slitsom. Det var hardkjør hele dagene! Opp halv 7, og fremme på hotellet rundt 21.00, og i seng 24 - 01.00 tiden. Så det var ikke rart at vi ble slitne !  Men det var vert det. Å få være inne i Auschwitz der jødeutryddelsene skjedde, var opplevelsesrikt. Vi var litt uheldige med været, siden det hadde regnet hele dagen i forveien. Vi gikk så og si i 'sorpe' i to timer. Men det var i det minste  opphold, så jeg skal ikke klage :)
Polenturen er ikke bare alvor, da vi også besøker storbyer, og får ta flotte ferjer. Eller, vi tok ihvertfal Kiel - Oslo ferja. Det kan vel ikke kalles ferje.. Mer som et cruise-skip! Det var kjempestort, (Colour Line Magic) og hadde en hovudgate i midten av skipet. Det var det akkurat som en gate i en by, med butikker, cafèer osv på sidene. Lenger oppe på ''veggene'' , var vinduene fra noen av lugarene. Virkelig fint!

Resturanten / Spisested bakerst i båten <3

Bilde av selve gaten fikk jeg ikke lagt inn bilde av. Det ble for stort :' ( Og jeg har ingen bilder selv, men om du går på denne linken får du se. Hele båten var som tatt ut av en film! Jeg har ihvertfal aldri opplevd noe så luksus :)
Men nå skal jeg ikke BARE snakke Polen! Jeg tok ikke så mange bilder, men jeg skal seee om jeg får lagt ut noen som ble tatt med mamma sitt kamera. Men jeg lover ingenting. Jeg er dårlig til å legge ut bilder, som dere vet..

Men ellers! Så gjør jeg lekser.. Yayy, jeg har ikke noe liv :DDDD !!! Nå skal jeg fordype meg i matte <3 Algebra og spegling <3

Q: Skal du / har du vært på Polentur ?

Blogges ♥

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Siri

Siri

14, Haugesund

Hei ! Er ei jente på 14 år, som blogger om alt mulig. (Haha, typsik intro) Men det som står her er bare det jeg har lyst å skrive om, så om det er interessant er opp til deg :-) Håper du liker bloggen ♥

Kategorier

Arkiv

hits