Lekser - skole - lekser , hva sa du igjen?

Heisann! 

Jeg veeet jeg ikke har blogget på lenge.. Jeg har bare ikke giddet. Jeg har ''grodd'' lekser den siste uken. Jeg vet ikke om det er bare meg, eller om vi har fått mer. Men jeg har ihverfal jobbet mye! Og snart skal klassen vår på Polen tur :) Det er en tur der vi kjører ned til Polen i buss, og hjem igjen. Vi stopper selfølgelig på hoteller osv, vi skal ikke bo i buss :P  (blir en tur innom Colour Line Magic på vei hjem da, hihi :D Misunnelig?) Turen tar 8 dager. Vi reiser.. Eh, husker ikke helt dato, men det kommer jeg til å skrive senere. Blir nok en veldig kjekk tur! Men og lærerik. Vi skal trossalt inn i Auschwitz, og få vite mer om hva som skjedde der. Mange sier at det er en ''tung'' / trist tur spesielt i Auschwitz, og det er jo ikke rart, man skal faktisk være på stedet der sånt som dette forekom :
(google)
Okei, dette var seriøst et av de fineste bildene jeg fant. Jeg vil ikke lime inn noe kjempeekkelt bilde av skinnmagre folk, for mange syntes det er ubehagelig å se på. ( Jeg interesserer meg i slik historie, og har derfor sett mange slike bilder og dokumentarer før, men jeg vet jo ikke hvor grensen går for dere)  Men jeg ''gleder'' meg til å få lære mer om hva som skjedde der. Altså, det høres så grusomt ut å si det på den måten! Men jeg tror du sjønner hva jeg mener. 

Menmen ! I kveld er det Gray's Anatomy. Er så glad for at serien har startet igjen! 

Q: Reiser klassen din på Polentur? Følger du meg på Gray's Anatomy?

Blogges ♥

2 kommentarer

Benedikte

02.sep.2010 kl.16:57

Nei vi skal ikke til polen, men vi skal på en annen klasse tur, men den er ikke helt bestemt enda x)

Siri

04.sep.2010 kl.18:05

ahh,så gøy da :D Hvor til da ?

Skriv en ny kommentar

Siri

Siri

14, Haugesund

Hei ! Er ei jente på 14 år, som blogger om alt mulig. (Haha, typsik intro) Men det som står her er bare det jeg har lyst å skrive om, så om det er interessant er opp til deg :-) Håper du liker bloggen ♥

Kategorier

Arkiv

hits