Slapp av, jeg lever

Heisann !!

Lenge siden. Men dere kan slappe av, jeg har ikke forlatt denne jorden. Bare datan min :D Har rett å slett ikke gidda å gå innpå datan, etter jeg kom hjem fra Kreta. Tok desverre ikke så mange bilder, + at jeg gidder ikke å legge de ut i kveld. Legger bare ut bilder, viss du vil at jeg skal gjøre det. Skriv i kommentarfeltet, om du vil ha bilder. Gidder liksom ikke, viss ingen bryr seg. Hohooo.. 
Men ellers! Det var en veldig kjekk tur, og jeg å Tonje koste oss :D Ble mye køddhhhing!! Brunfarge ble så som så, og jeg og Tonje fikk ørebetennelse de siste dagene. Det var jo ikke gøy da, men vi lever da enda. Men legevakten der var skikkelig, og alt fungerte som det skal. Ikke noe tull med at vi ikke fikk komme til legen , eller noe. Så vi gikk på antibiotika i 6 dager, og ble friske. Her hjemme i Norge, hadde vi nok fått beskjed om å bare spise smertestillende. Men der nedre fikk i øredroper, antibiotika, osv.. Så jeg er nesten glad jeg fikk der der, og ikke her. :P Siden da fikk jeg ihverfall medisiner. 

Nå er skolen begynt igjen. 10ende klasse.. Tiden går fort  ! Masse snakk om eksamen, som er lenge til enda. Plagsomme lærere, sier jeg bare. Snakker om at vi ikke må grue oss til eksamen, at det kommer til å gå såå bra, osv. Men de snakker jo om eksamen, som det er verdens undergang, hveeeeeeeer gang de tar det opp! Og de tar det opp sånn ca.. Hver time ? -.- Joda.  Men, det var jo gøy å se folk igjen! :) Å det blir litt godt å komme i rutine igjen.

Q: Hvordan syntes du det var å begynne på skolen igjen ?

btw, jeg har tatt bort panneluggen min ! :) Penest med eller uten ?
Blogges ♥

2 kommentarer

bperle

22.aug.2010 kl.20:27

Jeg vil at du skal legge ut bilder <33 :DD

Syns alltid du er pen jeg vennen <3

Siri & Trine Lise

24.aug.2010 kl.16:01

Tnaaw :D Takk <3

Skriv en ny kommentar

Siri

Siri

14, Haugesund

Hei ! Er ei jente på 14 år, som blogger om alt mulig. (Haha, typsik intro) Men det som står her er bare det jeg har lyst å skrive om, så om det er interessant er opp til deg :-) Håper du liker bloggen ♥

Kategorier

Arkiv

hits