Snart jul!

Hallo alle sammen : )

Tenk det, nå er det snart jul! Det skal bli herlig. Ser alltid fram til den. Julemat, pakker, god stemning, og hele pakka ;)

Nå er jeg akkurat ferdig med albumet som jeg har scrappet til besto og besten. (mormor og morfar) Laget mesteparten i 2007, men var noen sider igjen, så da tok jeg 2 sider  i fjor, og 2 i år. Det er en album fra da jeg var liten, og fram til nå, så jeg har liksom tatt 2009 i år, men fant ikke så mange bra bilder, men det får så nå vere. Men da kan jeg iallefall slappe av med at jeg vet at julepresangen deres er ferdig! :)  Derimot, har jeg ikke fått handlet til mamma. Jeg orket ikke å vere med til byen i dag, så det blir til at hun får presangen i romjulen. Bare så dere vet det, der var ikke latskap som gjorde at jeg ikke ble med, det var min fysiske helse x)
Uansett, i går var siste skuledag, og vi fikk halvårskarakterene.  Er veldig fornøyd!  Fikk 6 i samfunn ! :D  Kunne ikke bedt om noe bedre. Men nå stikker jeg, skal ha meg kvelds, før gray's anatomy og alt sånn begynner :)

God Jul !
Blogges ♥

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Siri

Siri

14, Haugesund

Hei ! Er ei jente på 14 år, som blogger om alt mulig. (Haha, typsik intro) Men det som står her er bare det jeg har lyst å skrive om, så om det er interessant er opp til deg :-) Håper du liker bloggen ♥

Kategorier

Arkiv

hits