God regn & lekse dag alle sammen!

Halloien = )
Nok en kjedelig skoledag.. x ) Masse lekser har jeg gjort i dag! Men nå er det jo heldigvis gjort, så jeg slipper å tenke mer på det = )
Så når jeg var ferdig med leksene, så var jeg jo ikke akkurat i så veldig godt humør.. Og det hjelper ikke når det blåser stiv kuling, og er drittvær ute! -.- Menmen, det er jo høst. *sukker*  Hater høsten! Alle er syke, det blir kaldere og kaldere, og ingenting å se fram til før i desember! For da er det bursdag, og jul :D Så det er jo gøy da <3 Men da er det jo vinter, og ikke høst ; D Så, jada : )
Men jeg vurderer og gå å vaske rommet mitt, for Benedikte (som flytta herfra i sommer, som er bestevenninna mi:D <3) kommer til meg i morgen! Hun skal sove her HELT til mandag :DDDD Gleder meg <33 
Ble ikke lange innegget detta da.. Menmen: ) Ingen som bryr seg med å lese uansett x D Hah, off, pessimist jeg..

*Blogges ♥

Btw, her er en sang jeg har på hjernen <3

2 kommentarer

Karoline

30.sep.2009 kl.18:48

Hei! :) Stemme på meg?: http://meingrid.blogg.no/1254235240_stem_p_hvem_som_skal_.html#comment . Fin blogg forresten! :D Hadde vært veldig koselig om du hadde stemt på meg :)

www.akno.blogg.no

Siri

05.okt.2009 kl.17:30

Takk = )

Skriv en ny kommentar

Siri

Siri

14, Haugesund

Hei ! Er ei jente på 14 år, som blogger om alt mulig. (Haha, typsik intro) Men det som står her er bare det jeg har lyst å skrive om, så om det er interessant er opp til deg :-) Håper du liker bloggen ♥

Kategorier

Arkiv

hits